NVIDIA CLARA HOLOSCAN

NVIDIA Clara™ Holoscan, düşük gecikmeli sensör ve ağ bağlantısı için donanım sistemlerini, veri işleme ve yapay zeka için optimize edilmiş kitaplıkları ve akış, görüntüleme ve diğer uygulamaları gömülü sistemlerden uca ve buluta çalıştırmak için temel mikro hizmetleri birleştiren medikal cihaz AI hesaplama platformudur.

Hesaplamalı Cihaz Platformu

Özellikler

Ultrason, endoskopi, cerrah robotlar, dijital patoloji, radyasyon tedavisi, CT hasta takip, MRI, X-ray, Genomik ve Mikroskopi gibi hesaplamalı medikal cihazlar için sağlık özelinde hızlandırma kitaplıkları, önceden eğitilmiş AI modelleri ve referans uygulamalar.

  • NVIDIA RTX desteği – Docker ve CUDA, TensorRT, dGPU etkinleştirme
  • NVIDIA Rivermax 100GbE streaming – Rivermax aktarım protokolü, GPU Direct Teknolojisini kullanarak verileri ethernet üzerinden doğrudan GPU GDDR DRAM’e aktarır
  • NVIDIA Clara Guardian desteği – Kameralar ve mikrofonlar gibi günlük sensörleri kullanarak hasta bakımını ve operasyonel verimliliği artırmak için gelişmiş AI uygulamaları oluşturun
  • NVIDIA DeepStream kullanarak endoskopi – Endoskopi ve diğer video tabanlı modaliteler için video girişi ve çıkarım
  • Sensör İşleme – Kamera seri arabirimi desteği
  • AI endoskopi ve ultrason referans uygulaması
  • Veri Transferi Gecikmesi Ölçme Aracı

Donanım

NVIDIA Clara Geliştirici Kitleri

NVIDIA Clara Developer kiti, 3. taraf sensör ön uçları, ConnectX SmartNIC ile Yüksek Hızlı I/O, Jetson SoC’nin esnekliği ve verimliliği, yüksek güçlü RTX serisi Ayrık GPU ile hızlandırılmış veri işlemeyi kolaylaştırır.

Donanım seçenekleri hakkında daha fazla bilgi alın

UYARI! Clara SDK’ları ve örnekleri sadece geliştirme amaçlı kullanılabilir. Doğrudan klinik kullanımlar için uygun değildir.