Okuma 3.1 dkKategoriler: AI

Jetson ailesinin yeni üyesi olan NVIDIA Jetson AGX Orin’den, muazzam boyutlardaki pulsar araştırmalarına, oradan da moleküler düzeydeki simülasyonlara kadar pek çok yeni teknik ve teknoloji öğrenebileceğiniz GTC 2022’ye artık saatler kaldı. Oturumlarını sadece izlemekle kalmayacak, direkt uzmanlarıyla bağlantıya geçebileceğinizi de unutmayın.

Sizler için ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz farklı alanlardaki oturumları listeledik.

nvidia-usd

Exploring USD: The HTML for 3D Virtual World [S42112]

3 boyutlu tasarımın HTML’i olan USD yani Universal Scene Description. Omniverse başta olmak üzere tasarım çalışmalarınızda kullanabileceğiniz USD’nin kullanım alanlarını direkt uzmanlarından dinleyeceksiniz.

Synthetic Data Generation using the Omniverse Replicator SDK [S41581]

NVIDIA Omniverse Replicator SDK, Isaac Sim uygulaması için sentetik veri üretme motorudur. Bu SDK’yı kullanarak, üstünde çalıştığınız modellerin çok daha doğru ve performanslı bir şekilde eğitebilirsiniz. DRIVE Sim, Isaac Sim veya kendi uygulamalarınızda nasıl kullanabileceğinizi merak ediyorsanız bu oturumu kaçırmayın. SDK kullanımı örnek senaryolar üzerinden gösterilecektir.

Isaac-replicator
nvidia_lander

Computational Investigation of the Effects of Chemistry on Mars Retropropulsion Environments [S41286]

Mars araştırmaları binlerce GPU’dan oluşan hesaplama tesislerinin oluşturulmasıyla hız kazanıyor. Mars koşullarını dünya üzerinde en iyi şekilde taklit edebilmek için CFD (Computational Fluid Dynamics) simülasyonları çokça kullanılıyor. Kullanıldığı alanlardan bir tanesi de retropropulsiyon aerodinamiği. Bu oturumda binlerce GPU’nun aerodinamik simülasyonlarında nasıl kullanıldığına dair bilgi edineceksiniz.

RTX SDKs: The Foundation of Next-gen Lighting for Games [S42110]

NVIDIA, gerçek zamanlı aydınlatma ve denoising için RTXDI, RTXGI ve NRD adında 3 SDK sağlıyor. RTXDI; aydınlatma ve gölge hesaplamalarını, RTXGI; çoklu ışın sekme hesaplamalarını ve NRD gerçek zamanlı denoising algoritmaları sağlıyor. Bu oturumda bu 3 SDK’nın genel özelliklerinden ve basit entegrasyonlarını öğreneceksiniz.

Developing Digital Twins for Weather, Climate, and Energy [S41823]

Dünyanın dijital ikizi, iklim değişikliğinin ve bölgesel etkilerini araştırmak için çok önemli bir proje niteliğinde. Omniverse üzerine inşa edilen ve fiziksel doğruluk için Modulus’ten faydalanan İkiz, yaptığı iklim modelleri ve tahminleriyle iklim izleme, modelleme, zararı azaltme ve uyum konularında planlamayı kolaylaştırıyor.

Clara Holoscan: AI Platform for Medical Devices [SE2184]:

NVIDIA Clara Holoscan, AI ve medikal cihazları bir araya getirerek yeni nesil medikal cihazlar oluşturuyor. Bu oturuma katılarak Holoscan’in görüntüleme için mikroservislerden, çok düşük gecikmeli sensörlere kadar yeni nesil teknolojileri nasıl bir araya getirdiğini ve bunları optimize edip sahada nasıl çalıştırdığını öğrenebilirsiniz.

Clara-holoscan

NVIDIA Jetson: Introducing AGX Orin, Next-Level AI Performance for Next-Gen Robotics and Edge AI [S41957]

Jetson ailesinin yeni ve en güçlü üyesi olan NVIDIA Jetson AGX Orin tanıtımı gösterilecektir.

End-to-end Edge Solutions: Navigating Pre-qualified Hardware, Software, and Sensors for your NVIDIA Jetson Deployment (Presented by Connect Tech) [S42569]

Akıllı video analitiği mühendisimiz Doruk Sönmez’in, geliştirdiğimiz uçtan uça AI dağıtım yazılımı olan Cordatus AI’den bahsedeceğini oturumu sakın kaçırmayın.

cordatusai

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

Hesaplarınızda paylaşmak ister misiniz?

İlgili Yazılar