Okuma 2.3 dkKategoriler: PRO GRAFİK

NVIDIA Omniverse™, sanal işbirliği ve gerçek zamanlı fiziksel olarak doğru simülasyon için oluşturulmuş, kolayca genişletilebilir, açık kaynaklı bir platformdur. Birkaç tıklama ile RTX destekli animasyon oluşturmaktan, otonom aracınız için sentetik veri oluşturmaya kadar birçok alanda kullanabilirsiniz.

Omniverse uygulamalarını nasıl kullanabileceğiniz ve kendi uygulamalarınızı nasıl geliştirebileceğinizi anlatan bazı GTC oturumlarını sizin için listeledik.

nvidia-usd

Exploring USD: The HTML for 3D Virtual World [S42112]

3 boyutlu tasarımın HTML’i olan USD yani Universal Scene Description. Omniverse başta olmak üzere tasarım çalışmalarınızda kullanabileceğiniz USD’nin kullanım alanlarını direkt uzmanlarından dinleyeceksiniz.

Developer Breakout: A New Era of Advanced Physics Simulation [SE2312]

NVIDIA fizik simülasyonu teknolojisi, dijital ikiz çalışmalarının arkasındaki en önemli güçlerden bir tanesi. Bu oturumda, NVIDIA PhysX, Flow ve Blast gibi gerçekçi simülasyonları mümkün kılan uzmanlarla tanışacak, sorularınızı direkt olarak onlara iletebileceksiniz.

nvidia-physics
kaolin

Breakout Session: 3D Deep Learning Research with NVIDIA Kaolin [SE42115]

Kaolin, hızlandırılmış 3B derin öğrenme araştırmalarında kullanılan bir araç setidir. En kısa haliyle 3B nesneler ile çalışmak için bir PyTorch API sağlar. Bu oturumda NVIDIA Kaolin uzmanları, son gelen güncellemeleri anlatacak, katılımcıların sorularını cevaplayacaklar.

Developer Breakout: Building Extensions and Apps on Omniverse [SE2305]

Omniverse üzerinde uygulama veya kullandığınız programlar için eklenti geliştirmek ister misiniz? Omniverse Code’un baş geliştiricilerinin katılacağı bu oturumda kendi araçlarını nasıl geliştiriceğinizi öğrenecek, geliştiricilere direkt olarak sorularınızı sorabileceksiniz.

omniverse-code
omniverse-kit

How to Build Extensions and Apps on Omniverse Kit [S41591]

Machinima, Audi2Face gibi kendi yerel Omniverse uygulamalarınızı geliştirmek ister misiniz? Bu oturumda Omniverse Kit’in, sağladığı API’ler ve araçlar ile nasıl kendi uygulamalarınızı geliştirebileceğiniz anlatılacak.

Synthetic Data Generation using the Omniverse Replicator SDK [S41581]

NVIDIA Omniverse Replicator SDK, Isaac Sim uygulaması için sentetik veri üretme motorudur. Bu SDK’yı kullanarak, üstünde çalıştığınız modellerin çok daha doğru ve performanslı bir şekilde eğitebilirsiniz. DRIVE Sim, Isaac Sim veya kendi uygulamalarınızda nasıl kullanabileceğinizi merak ediyorsanız bu oturumu kaçırmayın. SDK kullanımı örnek senaryolar üzerinden gösterilecektir.

Isaac-replicator

21 – 24 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan GTC 2022’ye buradan ücretsiz kaydolabilirsiniz.

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

Hesaplarınızda paylaşmak ister misiniz?

İlgili Yazılar