Okuma 2.2 dkKategoriler: PRO GRAFİK, AI

Görsel tasarımcılar için iyi haber!

NVIDIA GTC, bu sene de birbirinden farklı ve bilgilendirici oturumları ile tasarımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Artırılmış gerçeklik- sanal gerçeklik oturumlarından, Omniverse uygulamalarına ve hatta gerçekliğe yakın bir algıda 3D avatar oluşturmaya kadar birçok farklı alandan sunumlar ile yaratıcılığınızı artırabilirsiniz.

Bu yazıda, sektör temsilcilerinin de konuşmalarının yer aldığı bazı panelleri ve teknik oturumları listeledik. İşte GTC 2023 tasarım ve görselleştirme oturumları:

Sony Pictures Animation’da teknoloji direktörlüğünde görev alan Yiotis Katsambas’ın yer aldığı bu oturumda, Sony stüdyolarında animasyon yapım öncesinde(pre-production) yapay zekanın ve NVIDIA Omniverse kullanımının, stüdyolarındaki iş akışına nasıl bir yön verdiğini izleyebilirsiniz.

Çoğu sektörde olduğu gibi, vakit nakittir! Zaman-ve dolayısıyla para- dar olduğunda, zarar gören ilk şey, yaratıcı süreçler olabilir. Zamanınızı önizleme ve tasarım iş akışı süreçlerine uğraşarak harcıyorsanız, bir araçtan diğerine geçiş size büyük bir maliyet kaybı yaratabilir. Verimliliği ve yaratıcılığı artırmanın süreçleri nasıl kolaylaştırdığından bahsedilecek olan oturumda, aynı zamanda yeni ve daha gelişmiş iş akışlarını nasıl mümkün olabileceğine de değinilecek.

Sektör liderleri bu panelde sanal ve artırılmış gerçeklik uygulamalarında diyalog tabanlı yapay zekanın nasıl kullanıldığından bahsedecek. Panel katılımcıları diyalog tabanlı yapay zekanın metaverse uygulamalarında kullanıma ilişkin deneyimlerine değinerek, karşılaştıkları zorlukları tartışacak ve bunların nasıl ele alınacağını açıklayacak. Metaverse uygulamalarında diyalog tabanlı uygulamaların gelişimine tanıklık etmek için tam doğru zaman!

Gerçek hayat seviyesinde benzerlik ile oluşturulmuş avatarınızı, yapay zekadan yardım alarak ve güncel uygulamalar ile nasıl kullanabileceğinizi öğrenebileceğiniz teknik bir panel sizi bekliyor.

GTC23’teki diğer oturumlara buradan kaydolabilirsiniz.

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

Hesaplarınızda paylaşmak ister misiniz?

İlgili Yazılar