Yusuf Aydın2021-09-02T13:14:16+03:00

Yusuf Aydın

Open Zeka firmasında robotik/derin öğrenme stajı yapıyorum. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Makine Mühendisliği 4. sınıf lisans öğrencisiyim. İHA, Savaşan İHA, topoloji optimizasyon algoritmalarının geliştirilmesi gibi yürüttüğüm projelerde geleneksel makina mühendisliği paradigmalarını yapay zeka ile birleştirmeye çalışıyorum. Projelerimde otonom sistem, bilgisayarlı görü algoritmaları, elektronik ve mekanik gibi multidisipliner birimler yer alıyor.

Oyunları Bulutta Güncel Tutma

GeForce NOW, oyun güncellemeleri ve yamalardan kaçınarak favori oyunlarınızın otomatik olarak güncel olmasını sağlar. Basitçe oturum açın, OYNAT'a tıklayın ve optimum bulut oyun deneyiminin keyfini çıkarın. Tüm GeForce NOW Üyeleri için Oyun Güncellemeleri GeForce NOW ekibi , bulut sisteminde yama veya bakım adımlarını halleder ve güncellenmiş oyunu dünya çapında ...(Devamını oku)

Andrew Fear, Çeviri, OYUN|

Carestream, NVIDIA Clara AGX Developer Kit ile Yapay Zeka Destekli Tıbbi Cihazlar Geliştiriyor

NVIDIA Clara AGX, tıbbi cihazlar için tek kare ve akışlı x-ray uygulamalarında yapay zeka destekli özelliklerin geliştirilmesini sağlayan gömülü bir yapay zeka platformudur. Tıbbi görüntüleme sistemlerinin lider üreticilerinden Carestream Health, NVIDIA Clara AGX'in kullanımını araştırıyor. Dünyanın dört bir yanındaki girişimler tıbbi görüntüleme, cerrahi ve elektron mikroskobunda yapay zeka çözümleri ...(Devamını oku)

Go to Top