Okuma 2.7 dkKategoriler: Andrew Fear, Çeviri, OYUN

GeForce NOW, oyun güncellemeleri ve yamalardan kaçınarak favori oyunlarınızın otomatik olarak güncel olmasını sağlar. Basitçe oturum açın, OYNAT’a tıklayın ve optimum bulut oyun deneyiminin keyfini çıkarın.

Tüm GeForce NOW Üyeleri için Oyun Güncellemeleri

GeForce NOW ekibi , bulut sisteminde yama veya bakım adımlarını halleder ve güncellenmiş oyunu dünya çapında milyonlarca üyenin kullanımına sunar.

GeForce NOW’a ne zaman geçtiğinize bağlı olarak, bu güncellemelerin gerçekleştiğini bile göremeyebilirsiniz. Bazı durumlarda, ekip oyun parçalarını güncellerken oyununuzu oynamaya devam edebilirsiniz. Bazı durumlarda da oyun, oynanmaya hazır olmadan önce ekibin arka plan çalışmalarını tamamlaması gerekebilir.

GeForce NOW’da Yama Uygulaması

Yama, bir oyunu güncellemek, düzeltmek veya iyileştirmek için bir oyunda veya destekleyici verilerinde değişiklik yapma işlemidir. GeForce NOW’a yama eklenmesi genellikle birkaç dakika, bazen daha uzun sürer.

Bir geliştirici bir oyunun yeni bir sürümünü yayınladığında, bu yamayı indirmek, her bir biti tüm depolama sistemlerinde çoğaltmak, uygun güvenlik özelliklerini test etmek ve son olarak onu geri kopyalamak için GeForce NOW’un arka planında çalışma yapılır.

Dünya çapındaki veri merkezleri oyuncular için kullanılabilir hale geliyor. GeForce NOW, oyuncuların ve geliştiricilerin oyun oynamaya ve geliştirmeye odaklanabilmeleri için tüm bu süreci yönetiyor.

Farklı Yama Türleri

GeForce NOW’da üç tür yama gerçekleşir:

  • On-seat patching, yama arka planda indirilirken oyununuzu olduğu gibi oynamanıza izin verir. Yani her zaman oyuna hazırsınız.
  • Çevrimdışı yama, On-seat patching uygulamasını desteklemeyen oyunlar için gerçekleşir. Otomatik yazılım sistemi arka planda yamayı indirir ve sonrasında günceller. Çevrimdışı yama uygulaması dakikalar ila saatler sürebilir.
  • Dağıtılmış yama, daha hızlı bir yama türüdür. Tüm oyun (100 GB ya da öylesine) yerine belirli bitler indirilir ve kurulur. Ardından güncellemeyi bitirip sunucuya kopyalıyoruz. Bu genellikle 30 dakika veya daha az sürer.

GeForce NOW, PC’de yayınlanmadan önce yama güncellemeleri talep eden oyun geliştiricileriyle çalışmaya devam ederek bulutta gerçek zamanlı hazırlıklara izin vererek oyuncular için sıfır bekleme süresi sağlar.

Bakım Modu Açıklaması

Bakım modu, düşük performansa neden olan hatalar, kayıtlı oyunlarla ilgili sorunlar veya dağıtılması için daha fazla zamana ihtiyaç duyan yamalar gibi daha büyük düzeltmeler için çevrimdışına alınan bir oyunun durumudur.

Önem düzeyine bağlı olarak, bakımdaki bir oyun günler veya haftalar arasında herhangi bir yerde çevrimdışı olabilir. Bu bakım sürelerini minimumda tutmak için çalışıyoruz ve bu sorunları çözmek için genellikle oyun geliştiricilerle doğrudan çalışıyoruz.

Daha Fazla Oyun Beklemeyi Ortadan Kaldırın

Amacımız, tüm yama ve bakım işlemlerini arka tarafta yapmaktır, böylece oynamaya hazır olduğunuzda tıklayarak oyuna giriş yapabilirsiniz.

Yazının kaynağına buradan ulaşabilirsiniz.

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

Hesaplarınızda paylaşmak ister misiniz?

İlgili Yazılar