Okuma 3.2 dkKategoriler: AI, Çeviri, Claudia Cook

İlgi alanlarınız AI, veri bilimi, grafik veya robotik ise, bu yaz NVIDIA AI Essentials Learning Series’i takip edebilirsiniz. Bu giriş seviyesi kurslar, uzmanlık alanlarını genişletmek isteyen öğrencilere ve erken kariyer geliştiricilerine temel bilgiler sağlıyor. Ücretsiz seri, diyalog tabanlı yapay zeka, ışın izleme ve robotik temelleri gibi konularda her biri bir saatten az süren bir düzineden fazla oturum içeriyor.

Detaylı bilgi için, NVIDIA Derin Öğreme Enstitüsü tarafından sağlanan gün boyu uygulamalı kurslara kaydolabilir ve özgeçmişinizi geliştirmek için bir yeterlilik sertifikası edinebilirsiniz.

Bugüne kadar DLI, kendi seviyesinde ve eğitmen liderliğindeki kurslar ve atölyelerden oluşan kapsamlı bir katalog aracılığıyla 300.000’den fazla geliştiriciyi eğitmiştir. Yaz çekilişleri, kariyer yolculuğunuzu hızlandırmanın yanı sıra yeni beceriler öğrenmenize yardımcı olacak. Çekiliş kapsamında, öğrenme serisini izleyen katılımcılardan her 30 dakikada bir, bir kişi DLI kitabı ve kendi seviyesindeki kurslara ücretsiz kayıt olmak için hak kazanıyor.

NVIDIA Jetson Nano’da derin öğrenme, hızlandırılmış veri bilimi ve yapay zeka üzerine DLI kurslarına kaydolanlar daha fazla imkana sahip. NVIDIA Jetson Nano’da derin öğrenme, hızlandırılmış veri bilimi ve yapay zeka üzerine DLI kurslarına kaydolanlar daha fazla fırsata sahip. Bu kurslardan birini veya birkaçını başarıyla tamamlayan katılımcılar, kitaba ek olarak üç DLI kayıt kodu ve bir NVIDIA GeForce RTX 3090 GPU alacaklardır.

Tüm bunlar, öğrencilerin, eğitimcilerin ve kariyerinin başındaki teknoloji uzmanlarının öğrenme serilerinde neler bulacağı hakkında bir fikir veriyor.

Kolaylaştırılmış Derin Öğrenme

Bu konuşma, derin öğrenmenin ne olduğunu, ne işe yaradığını ve neden bu kadar güçlü bir teknoloji olduğunu ele alıyor. NVIDIA’nın kıdemli direktörü ve geliştirici programlarının küresel başkanı Will Ramey, farklı sinir ağları türlerinden bahsediyor. Sağlık ve enerji gibi sektörlerde nasıl eğitildiklerini, optimize edildiklerini ve uygulandıklarını açıklıyor. Ayrıca, derin öğrenmeyi benimserken kuruluşların karşılaştığı bazı zorluklardan da bahsediyor.

Hafta Sonunda Işın İzleme

Işın izleme, film ve oyun sektörlerine çarpıcı, gerçekçi görseller getiriyor ama nasıl çalışıyor? Bu oturumda, NVIDIA araştırmacısı Pete Shirley, bir 3D sahnenin ışın izlemeli görüntüsünü oluşturmak için kod yazma sürecinde izleyicilere rehberlik ediyor. Shirley ışın izlemenin temelini oluşturan temel kavramları açıklıyor.

Kolaylaştırılmış İletişimsel AI

İletişimsel yapay zeka modelini oluşturmak için, geliştiricilerin iki temel özelliği elde etmesini gerektiriyor: yüksek doğruluk ve düşük gecikme. Bu oturum, otomatik konuşma tanıma, doğal dil işleme ve metinden konuşmaya yönelik dönüşümsel AI modellerine genel bir bakış sağlıyor. NVIDIA’da bir çözüm mimarı olan Meriem Bendris, NVIDIA NeMo, Transfer Learning Toolkit ve NVIDIA Riva uygulama çerçevesini kullanarak bu modellerin nasıl eğitileceğini ve ince ayar yapılacağını anlatıyor.

Jetson Nano: 20 Dakikada, Sıfırdan Kahramana

Geliştirici olmasanız bile NVIDIA Jetson Nano 2GB geliştirici kitiyle sıfırdan nasıl başlayacağınızı öğrenebilirsiniz. NVIDIA’dan Asier Arranz Jiminez tarafından yönetilen bu hızlandırılmış kurs, araçları, yolları ve yayaları algılayan bir AI modeliyle kurulumdan, çıkarsamaya kadar olan süreçte geçiyor. Başlamak için NVIDIA AI Essentials Learning Series ana sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Sayfada, NVIDIA On-Demand aracılığıyla ücretsiz olarak yayınlanacak binlerce görüşme mevcut.
Yazının kaynağına buradan ulaşabilirsiniz.

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

Hesaplarınızda paylaşmak ister misiniz?

İlgili Yazılar