Okuma 5.7 dkKategoriler: Çeviri, Gerardo Delgado, PRO GRAFİK

İçerik oluşturucular, yeni NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti ve 3070 Ti GPU’ların duyurusu ile COMPUTEX’teki yaratıcı cephaneliklerinde bir dizi yeni araç alıyorlar. Bu GPU’lar, video düzenleme, 3D animasyon veya mimari görselleştirme konusunda uzmanlaşmış serbest çalışanlar ve yaratıcılar için büyük zaman tasarrufu sağlıyor.

Ayrıca HP ve Acer, en yeni 11. Nesil Intel mobil işlemciler dahil olmak üzere GeForce RTX 30 Serisi ve NVIDIA RTX profesyonel GPU’lara sahip yeni NVIDIA Studio dizüstü bilgisayarlarını duyurdu. Son olarak, en yeni NVIDIA Omniverse uygulaması olan Machinima, en yeni NVIDIA Studio sürücüleri tarafından tam olarak desteklenen beta sürümünde.

Yaratıcı Cephaneliğinizi Genişletin

GeForce RTX 3080 Ti ve 3070 Ti GPU’lar, performans ve aslına uygunluk açısından inanılmaz sıçramalar sağlıyor. Güç merkezi 3080 Ti, daha hızlı saatleri ve 12 GB süper hızlı GDDR6X video belleği sayesinde üst düzey içerik oluşturmak için ideal.

3080 Ti, işi hızlı yapmak için ikinci nesil RT Çekirdekleri ve üçüncü nesil Tensör Çekirdekleri dahil NVIDIA Ampere mimarisinden ve ayrıca NVIDIA DLSS’den elde edilen performans kazanımlarından tam olarak yararlanabildiği yoğun işleme iş yüklerinde parlıyor. Ve özellikle 8K HDR RAW çekimler olmak üzere üst düzey video düzenlemeleri için ideal.

GeForce RTX 3070 Ti, popüler RTX 3070’e daha fazla CUDA çekirdeği ve süper hızlı GDDR6 video belleği vererek turboyu güçlendiriyor. Bu durum, 3070 Ti’yi 6K HDR RAW çekime kadar 3D işleme ve video düzenleme için harika bir seçim haline getirebilir. GeForce RTX 3080 Ti’nin 3 Haziran’da 1.199$’dan, GeForce RTX 3070 Ti’nin ise önümüzdeki hafta 599$’dan satışa sunulması planlanıyor.

İçerik Oluşturma için Daha Fazla Studio Dizüstü Bilgisayar Seçeneği

HP, Acer ve MSI, en yeni GeForce RTX 30 Serisi ve NVIDIA RTX Professional GPU’lar ve en yeni 11. Nesil Intel mobil işlemcilerle desteklenen yeni NVIDIA Studio dizüstü bilgisayarlar sunuyor.

Yenilenen Envy 15 ve Envy 14, zarif tasarımlara ve fantastik, renk kalibreli ekranlara sahip. Öğrenciler ve taşıtlar için Envy 14, NVIDIA Studio’nun gücünü GeForce RTX 3050 veya 3050 Ti GPU ile desteklenen ultra taşınabilir bir yaratıcı dizüstü bilgisayarda bir araya getiriyor. Daha fazla güç isteyen içerik oluşturucular için, GeForce RTX 3060 Dizüstü Bilgisayar GPU’su içerebilen Envy 15, daha büyük ekranı ve video belleği sayesinde video düzenlemek için mükemmel bir tercih.

Acer, ConceptD içerik oluşturucu serisini yeni ConceptD 3 Ezel, tamamen metal ConceptD 5 dizüstü bilgisayar ve ConceptD 7 Ezel amiral gemisi modeli ile güncellliyor. ConceptD 7 Ezel, GeForce RTX 3080’e ve Pro modelinde NVIDIA RTX A5000 Dizüstü Bilgisayar GPU’suna ve Acer’ın patentli ayarlanabilir 15,6 inç 4K PANTONE onaylı dokunmatik ekranına sahip. Seri, GeForce RTX 3050 Ti’den RTX 3080’e kadar her tür içerik oluşturucu için geniş bir GPU seçeneği yelpazesine ve NVIDIA RTX A5000 gibi profesyonel GPU’lara yönelik seçeneklere sahip.

MSI’ın Creator Z16, Creator 17, WS66 ve WS76 üniteleri NVIDIA Studio programına katıldı. Creator Z16, GeForce RTX 3060 Dizüstü Bilgisayar GPU’su tarafından desteklenen zarif ve birinci sınıf bir dizüstü bilgisayar. QHD+ çözünürlüğe sahip Gerçek Piksel ekran, yüzde 100 DCI-P3 renk takımı, fabrikada kalibre edilmiş Delta-E <2 kutudan çıktığı gibi doğrulukla çarpıcı bir postmodern tasarıma sahip.

Oyun, on yıllardır dijital içerik oluşturuculara ve sanatçılara ilham kaynağı olmuştur. 90’larda başlayan bir sanat formu olan Machinima, kısa, mizahi klipler veya tam uzunlukta filmler oluşturmak için oyun varlıkları, görsel efektler ve karakter animasyonu ile gerçek zamanlı 3D teknolojilerini kullanıyor.

İçerik oluşturucular, kendi oyun varlıklarını içe aktarabilir veya Mount & Blade II: Bannerlord, Squad! ‘ ı ve ikonik NVIDIA teknoloji demolarını içeren Omniverse’in büyüyen kitaplığından çizim yapabilir. NVIDIA PhysX 5, Blast ve Flow ile ile yıkım veya yangın gibi gelişmiş fizik efektleri uygulanabilir. Yalnızca wrnch’nin AI Pose özelliğine sahip bir web kamerasını kullanarak karakter hareketlerini canlandırabilirsiniz. Omniverse Audio2Face ile de karakter yüzlerini canlandırmak için basit ses parçalarını kullanabilirsiniz.

Tamamlandığında, içerik oluşturucular , etkileşimli, son teknoloji görseller için gerçek zamanlı ışın izleme ve referanslı yol izleme ile geliştirilmiş en yüksek kalitede çıktı için Omniverse RTX Renderer’a erişebilir.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Hepsi NVIDIA Studio Tarafından Desteklenir

Bu yeni GPU’lar ve NVIDIA Studio dizüstü bilgisayarlar, NVIDIA Studio ekosisteminin RTX hızlandırma ve optimizasyonundan yararlanıyor:

  • RTX ışın izleme ve NVIDIA DLSS için optimize edilmiş 70’den fazla uygulama dahil olmak üzere yüzlerce içerik oluşturucu uygulamasında performans optimizasyonu.
  • En iyi performansı ve kararlılığı sağlamak için içerik oluşturma için optimize edilmiş NVIDIA Studio Sürücüleri. GeForce Experience ve NVIDIA RTX Experience ile sürücüler otomatik olarak güncel tutuluyor.
  • Mikrofonlar ve web kameraları için AI filtreleriyle odaları ev stüdyolarına dönüştürmek için NVIDIA Broadcast’i ve NVIDIA Omniverse işbirliğine dayalı 3D içerik oluşturma platformunu içeren NVIDIA Studio Uygulamaları.
  • Yaratıcı uygulamaları GPU’nuz için optimize etmek üzere GeForce Experience’ta tek tıklamayla yapılandırabilirsiniz.

Yazının kaynağına buradan ulaşabilirsiniz.

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

OPENZEKA HABERLERİ

Abone olmak ister misiniz?

Hemen ilgilendiğiniz alanları seçerek bültenimizden haberdar olabilirsiniz.

Kategoriler

Hesaplarınızda paylaşmak ister misiniz?

İlgili Yazılar