Melike Çolak2021-09-02T09:47:29+03:00

Melike Çolak

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi ve Yapay Zeka’ ya yoğun ilgi duyuyor. Boş zamanlarında resim çizmekten hoşlanan Melike, kedi görünce sevmeden duramıyor.

Sıfır Atık: Startup, Sürdürülebilir Modayı İlerletmek İçin Yapay Zekayı Kullanıyor

Moda için sürdürülebilirlik sadece tüketicilerin yapması gereken bir seçim değildir. Aynı zamanda, şirketlerin sektöre liderlik etmesi için büyük bir fırsattır. AI girişimi Heartdub, tasarımcıların fiziksel kumaşları ve giysileri sanal olarak sergilemelerini sağlamak için moda ve teknolojiyi bir araya getiriyor. Bu girişimi ile giyim şirketlerinin sıfır atık üretimi elde etmesine yardımcı ...(Devamını oku)

AI, Çeviri, Clarissa Garza|

Arm Artık RTX’li! Dünyanın En Yaygın Olarak Kullanılan CPU Mimarisi, Gerçek Zamanlı Işın İzleme, DLSS ile Buluşuyor!

Bu haftaki Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda gösterilen iki demo, Bethesda Softworks ve MachineGames'ten Wolfenstein: Youngblood'ın yanı sıra, ışın izlemeli grafiklere sahip bir MediaTek Arm platformunda gerçek zamanlı olarak çalışan Açık Araştırma İçerik Arşivi'nden The Bistro'yu içeriyordu. RTX, sektörü yeniden tanımladı. Oyuncuların daha fazla seçeneğe sahip olması için gelişmiş grafikleri dağıtabileceğimiz yeni ...(Devamını oku)

Brian Burke, Çeviri, OYUN, PRO GRAFİK|

CVEDIA Yapay Zekayı, Daha İyi Akış ve Güvenlik için ABD’nin Trafik Işıklarıyla Birleştiyor

CVEDIA, Cubic Taşıma Sistemleri’nde trafik akışını ve yaya güvenliğini iyileştirmek için performansı yüksek araç ve yaya tespitleri geliştirdi. Bu yeni yapay zeka yetenekleri, Cubic'in GRIDSMART çözümüne entegre edilecek. ABD’de kullanılan tek kameralı bir kavşak algılama ve çalıştırma teknolojisi çözümü olarak sunulacak. Cubic, yeni yaya güvenliği ve trafik sistemleri için ...(Devamını oku)

Go to Top